Hem
Anti åldras Blog
Anti åldras - 5
Anti åldras - A
Anti åldras - B
Anti åldras - C
Anti åldras - D
Anti åldras - E
Anti åldras - F
Anti åldras - G
Anti åldras - H
Anti åldras - I
Anti åldras - J
Anti åldras - K
Anti åldras - L
Anti åldras - M
Anti åldras - N
Anti åldras - nolla
Anti åldras - P
Anti åldras - Q
Anti åldras - R
Anti åldras - S
Anti åldras - T
Anti åldras - V
Anti åldras - Y
Anti åldras - Z
Ordlistan av benämner


XML RSS
Vad är detta?
Tillfoga till min Yahoo!
Tillfoga till min MSN
Tillfoga till Google

 

Aktuell Beta Hydroxy syra

Aktuell beta hydroxy syra (salicylic syra) fungerar som ett exfoliant, dananderum för återväxt av nytt flår, förminskande rynka, och roughness till photodamaged flår.

Den huvudsakliga skillnaden mellan alpha hydroxy syra (AHA) och beta hydroxy syra (BHA) är deras lipidsolubility. AHAs är bevattnar - lösligt endast, tagBHA är (den olje-) som lipiden är löslig.

Från användning peka av beskådar, forskning föreslår att BHA skulle är kompetent att tränga igenom in i por, som innehåller sebum och exfoliate deadna flår celler som byggs upp insida por.

I studier har mycket av de viktiga resultaten med BHA varit synligt endast efter långsiktigt bruk, av 6 månad eller mer.

Som är fallet med Alpha Hydroxy syra, BHAförhöjningar sun känsligheten av flå. danande flå som är mer känslig till photoaging.

Därför using mycket kickSPF en sunscreen är en MUST, när det använder dessa produkter.

Aktuell Beta Hydroxy syra - studier

A. Al Bawab, S.E. Friberg, 2004) avdunstning för C. Fusco (av en modellera flår lotion med beta-hydroxy acidsInternational förar journal över av kosmetisk vetenskap 26 (6), 273279.doi: 10.1111/j.1467-2494.2004.00227.


Disclaimeren och benämner av bruk


Från Anti åldras för aktuell Beta Hydroxy syrlig sida vägleda indexet