Aktuell Alpha Hydroxy syra
Aktuell alpha hydroxy syra (AHA) har använts för vänder mot föryngring och anti åldras behandlingar sedan århundraden tillbaka.Det har fordrats att Cleopatra av forntida Egypten som badas i bortskämt mjölkar, som innehåller lactic syra, och kvinnorna av den franska domstolen tvättade deras vänder mot i bortskämd wine, som innehåller tartaric syra. Rektor i vilka alfabetisk-hydroxy syror fungerar på flå, är långt ökande exfoliation och moisturizationen, som resultat i minskat utseendemässigt av boten fodrar och rynkar som förbättras flår tonar och texturerar, och återställt ungdomligt glöd till flå. Alpha hydroxy syror i olika koncentrationer är ansedda kemiska peels, och i mest koncentrerad bildar endast utbildade cosmetologists eller manipulerar kan använda dem. I U.S.et alpha hydroxy syrliga produkter som säljs till konsumenter, måste ha en koncentration av mer mindre än 10%. Utbildade cosmetologists kan använda alpha hydroxy syrliga produkter, som har en koncentration av 20% till 30%, och manipulerar kan använda alpha hydroxy syrliga produkter som har en koncentration av 50% till 70%. Högre den alpha hydroxy syrliga koncentrationen som används i en kemisk peel, mer flår retning uppstår. Från anti åldras perspektiv det är viktigt att notera, att AHA-produkter gör flå känslig till sunen, så mycket kickSPF-sunscreen MÅSTE appliceras liberally, när du använder en alpha hydroxy syrlig produkt. Aktuell Alpha Hydroxy syra - studier
Kneedler J., Sky, S., Sexton, L (1998). Alfabetisk-hydroxy syror för överenskommelse. Dermatologisjukvården, volym 10, numrerar 4, pp. 247-262
Disclaimeren och benämner av bruk
Från den Alpha Hydroxy syrliga sidan till Anti åldras vägleda indexet
|