Dom
Anty Starzenie się Blog
Anty Starzenie się - 5
Anty Starzenie się - A
Anty Starzenie się - B
Anty Starzenie się - C
Anty Starzenie się - D
Anty Starzenie się - E
Anty Starzenie się - F
Anty Starzenie się - G
Anty Starzenie się - H
Anty Starzenie się - I
Anty Starzenie się - J
Anty Starzenie się - K
Anty Starzenie się - L
Anty Starzenie się - M
Anty Starzenie się - N
Anty Starzenie się - O
Anty Starzenie się - P
Anty Starzenie się - Q
Anty Starzenie się - R
Anty Starzenie się - S
Anty Starzenie się - T
Anty Starzenie się - V
Anty Starzenie się - Y
Anty Starzenie się - Z
Glosariusz Termin


XML RSS
Co być co?
Dodawać Mój Yahoo!
Dodawać Mój MSN
Dodawać Google

 

Topiczny Beta Beta Kwas

Topiczny beta beta kwas (salicylowy kwas) pracować jako exfoliant, robić pokój dla odrośnięcie nowy skóra, zmniejszać, i burzliwość photodamaged skóra.

The główny różnica między alfa alfa kwas (AHA) i beta beta kwas (BHA) być ich lipid solubility. AHAs być wodny - wodny tylko, podczas gdy BHA być lipid (nafciany) soluble.

Od użycie punkt widzenia, badanie sugerować że BHA być sprawnie w the por che zawierać sebum i exfoliate the nieżywy komórka skóry który budować nieżywy wśrodku the por.

W studia, dużo the znaczący rezultat z BHA być widoczny tylko po długookresowy use, 6 miesiąc lub miesiąc.

Być the skrzynka z Alfa Alfa Kwas, BHA wzrost sun wrażliwość the skóra. robić the skóra podatny photoaging.

Tym samym, using prawdziwy wysoki SPF sunscreen być MUS gdy używać te produkt.

Topiczny Beta Beta Kwas - Studia

A. Al Bawab, S.E. Friberg, C. Fusco (2004) Odparowywanie wzorcowy skóra płukanka z beta-wzorcowy acidsInternational Czasopismo Kosmetyczny Nauka 26 (6), 273279.doi: 10.1111/j.1467-2494.2004.00227.


Dementi i Termin Use


Od Topiczny Beta Beta Zjadliwy strona Anty Starzenie się Przewdonik wskaźnik